Wij kiezen bewust voor kwaliteit

Van angus en Wagyu tot Oudekerks Blond

Eigenaar Enrico: “Ik heb veel vlees gezien van allerlei kwaliteiten. Vroeger slachtte ik zelf en daar leerde ik wat bepaalde voeding en rust voor een dier kan betekenen voor kwaliteitsverschil. 

Ik zoek daarom nu altijd leveranciers die constant dezelfde kwaliteit verzorgen van dit proces. 

Wij hebben een heel divers aanbod van vlees uit alle uithoeken van de wereld. Denk aan Amerikaanse graangevoerde angus beef en Japanse wagyu beef tot aan Oudekerk Blond, dat hier gewoon om de hoek in de wei graast.

Deze keuzes maken wij bewust, omdat we een heel divers klantenaanbod hebben. Zo hebben we voor iedere fijnproever wat moois liggen.”

Eigen productie

Wij hebben een eigen moderne worstmakerij waar wij zelf veel producten produceren. Denk aan hamburgers, grillworst en nog veel meer.

We hebben dit proces van begin tot eind in eigen hand en maken hierin onze eigen, bewuste keuzes met oog op de beste kwaliteit voor onze klanten.

Op deze manier weten wij zekker dat het een eerlijk én heerlijk stukje vlees wordt.

Waar staan wij vandaag?

Maandag | Hoevelaken

08:00-12:00 | Drs. W. van Royenstraat 11 

Dinsdag | Leusden

07:00 – 13:00 | Biezenkamp

Woensdag | Hoevelaken

08:00 – 17:00 | Drs. W. van Royenstraat 11 

Donderdag | Utrecht

07:00 – 13:00 | Overvecht

Vrijdag | Amstelveen

07:00 – 17:00 | Stadshart

Zaterdag | Ede

07:00 – 17:00 | Molenstraat